Firmafrugt & Personalefrugt: Gør arbejdsdagen bedre med frisk frugt

 

Vi leverer flere forskellige kurve med frugt og grøntsager.

Vælg mellem Hverdagskurven™, Go'kurven™, Superkurven™, Lækkerikurven™ og Rotationskurven™.

Hverdagskurven

Hverdagskurven

Pris Eksempel 12 pers.: ca. 4,- pr. hoved / dag

- perfekt for dem, der ønsker at opnå sundhedsmæssige fordele og samtidig holde frugtprisen på et minimum. Hverdagskurven består af tre forskellige typer af frugter, hvor det varierer mellem æbler, pærer, bananer og citrus.

 

Leveres i kurve, der hver indeholder ca. 6 kg, 9 kg og 15 kg


 

Go’kurven

Go’kurven

Pris Eksempel 12 pers.: ca. 5,- pr. hoved / dag

– vores mest populære alternativ, da den er både overkommelig, varieret og spændende. Du får en frisk frugtkurv bestående af æbler, citrus, bananer, pærer, grape, blommer og nektariner, varierende efter årstiderne. Derudover får man en gang imellem et bundt gulerødder, cherrytomater eller eksotiske frugter som en dejlig overraskelse.

 

Leveres i kurve, der hver indeholder ca. 6 kg 9 kg og 15 kg

 

Superkurven

Superkurven

Pris Eksempel 12 pers.: ca. 6,- pr. hoved / dag

- vores flagskib, for dem der ønsker lidt af det hele! Denne kurv fås i to størrelser og består af henholdsvis 3-4 kg eller 5-6 kg frisk frugt med æbler, pærer, bananer, citrus og druer. Derudover topper vi den med eksotiske frugter og årstidens frugter som blommer, nektariner, jordbær, kiwier, sharon, meloner, og snackgrøntsager, nødder og tørret frugt. Indholdet af kurven varierer fra uge til uge efter årstiden.

 

Leveres i kurve, der hver indeholder ca.3-4 eller 5-6 kg


 

Lækkerikurven

Lækkerikurven

Pris Eksempel 12 pers.: ca. 8,- pr. hoved / dag

- vores seneste tilføjelse til kurvefamilien. En sund og spændende mulighed, der er skabt  til hygge. Den indeholder æbler, pærer, bananer, druer, babygulerødder eller snackrød- der, cherrytomater, radiser, ærter og nødder.  

Ønsker du en spændende frugtkurv uden at være afhængig af værktøjer til at behandle den, er dette den rigtige frugtkurv for dig!.

 

Leveres i kurve, der hver indeholder ca. 5,5 kg og 8 kg

 

Rotationskurven

Rotationskurven

Pris Eksempel 12 pers.: ca. 6,- pr. hoved / dag

For dig der ønsker en blanding mellem vores kurve. Varierer fra uge til uge mellem vores fire forskellige frugtkurve typer, og fås i to størrelser.

 

Leveres i kurve, der hver indeholder ca.6 kg eller 9 kg.