Ren luft med den rette temperatur

 

Ren luft med den rette temperatur. Dårligt indeklima kan gå ud over helbredet skabe øget sygefravær og nedsat effektivitet. Op mod 30% af nye eller nyrenoverede bygninger har problemer med indeklimaet ifølge WHO (kilde: Indeklimaportalen.dk).

Vi leverer ren luft og den rette temperatur, uden byggetekniske ændringer. Det betaler sig!

Problemer med indeklimaet?

 

Indeklimaet i danske virksomheder er hvert år skyld i mange sygedage blandt medarbejderne. Mange virksomheder har et problem, men ved ikke, hvordan man kan løse det. Derudover er der ikke mange, der ved, hvad en ikke-tilfredsstillende luftkvalitet kan forårsage i det lange løb.

Det er et kendt faktum, at indendørs luftkvalitet er skyld i mange lidelser, allergi og dårlig trivsel blandt medarbejderne. Forskning viser et skræmmende billede og bør få enhver virksomhedsleder til at tage problemet alvorligt. Det er velkendt, at det er rentabelt at investere i et godt indeklima for medarbejderens trivsel og sundhed og som en del af overvejelse af virksomhedens samlede lønsomhed.

 

I kontorer med få partikler vil medarbejderne føle sig godt tilpas og have mere energi

Det vil være Helt Oplagt!


Vidste du at:  En gennemsnitlig arbejdstager mister 10% af sin ydeevne ved dårligt indeklima. Ifølge Arbejdstilsynet kan en virksomhed spare op til kr. 10.000 -. Pr. år ved at investere kr. 2.000,- pr. arbejdsplads.

 

Euromiljø Indeklima Aps har løsninger, som kan både løse og forebygge problemer med dårlig indeluft på jobbet. Vi leverer ren luft og behagelig temperatur til dine lokaler!