Vi er distributør af en bred vifte af køle-og varmepumpeanlæg fra fx Hitachi, Aermec, Samsung og Carrier. Vores produktprogram omfatter hele området inden for køling / varmepumpeanlæg fra mobile enheder til små enkelt split systemer til væg eller loft og store multi anlæg bestående af en udendørs enhed med mange indendørs enheder.

Vi har 27 års erfaring i at levere klimaanlæg i kontorer, computer / serverrum, restauranter, butikker mv. Kontakt os venligst for et uforpligtende møde med en af ​​vores erfarne konsulenter, der vil give dig et tilbud skræddersyet til dine behov og ønsker.

 

Euromiljø Indeklima Aps er medlem af NOVAP. Vore montører er Isovator godkendt certificering for F-gas, så hvis du vælger os som leverandør, kan du være sikker på, at din varmepumpe er korrekt og sikkert monteret.


 

 • Mobil køler

  Mobil køler

  Pris kr. 6.900.- eks. mva. fritt levert i Oslo/Akershus. Kan også leies for kr. 370.- pr. mnd. eks. mva.


  Her er markedets kraftigste mobile kjøler. Maskinen har en kjølekapasitet på 4,5 kw. Årets modell er betydelig mer stillegående enn hva som er vanlig for mobile kjølere. Kjøleren har en meget kraftig vifte, slik at luften i rommet effektivt kjøles ned. Passer i rom opp til ca. 30m2.

 • Vinduesmontage

  Vinduesmontage

  Vindusapparat leveres ferdig fra fabrikk og monteres enkelt i et vindu eller gjennom en vegg.

  • R410a kuldemedie
  • Trehastighetsvifte
  • Lavt lydnivå
 • Vægmontage

  Vægmontage

  Split aggregat til vægmontage. Vi leverer udstyr fra Hitachi, Midea og Samsung så du som kunde får præcis den løsning, du ønsker dig.

 • Tagmontage

  Tagmontage

  Bruges i større rum og der, hvor der er behov for stor kølekapacitet. Kassettemodellerne bygges ind i loftet og spreder luften fire veje. Giver en rigtig god og behagelig køling. For dig som vil ha en rimelig løsning anbefaler vi Midea, og til dig som vil ha topmodeller anbefaler vi Hitachi og Samsung.

 • Tagmodeller

  Tagmodeller

  Bruges i store rum, og der hvor der er behov for stor kølekapacitet. For dig som vil ha en rimelig løsning anbefaler vi Midea, og til dig som vil ha topmodeller anbefaler vi Hitachi og Samsung.