REN OG SKÆR FORNØJELSE

Euromate bryder med traditionen og introducerer et revolutionerende og nyt produkt sortiment til luftrensningsudstyr, som ikke kan sammenlignes med traditionelle luftrensere.

 • Filter effektivitet er betydeligt bedre end nogen anden luftrenser
 • Kan installeres hvor som helst - som fritstående gulvmodel, væghængt eller i loftet
 • Moderne og slankt design passer ind i ethvert miljø
 • Lavt støjniveau
 • Brugervenlig fjernbetjening

Det ideelle er et indeklima fra Euromiljø/HeltOpplagt

I et støvfrit miljø vil medarbejderne føler sig godt tilpas og have mere energi. Dette vil have en positiv effekt / øjeblikkelig virkning på trivsel, arbejdsindsats, og medarbejdernes korte og lange fravær.


 • Grace

  Grace

  Grace er en luftrenser som passer godt i rum op til 20 m2. Små kontorer, kopi/print- og mødelokaler er de sædvanlige steder at bruge denne luftrenser.

 • VisionAir

  VisionAir

  VisionAir leveres i to str., VisionAir1 og VisionAir2.

  VisionAir1 passer i rum op til 30 m2 og VisionAir2 i rum op til 75 m2. Luftrenseren monteres typisk direkte på loft.

   

  Fælles områder ved hjælp af en Visionaire er kopi / print rum, kontorer, mødelokaler, receptioner. Butiksarealer, frisører og apoteker anvender også Visionaire at holde indendørs luften ren.

 • Euromate filtersystem

  Euromate filtersystem

  Siden 1975 har Euromate gjennom vedvarenede investeringer i ny teknologi og innovative tanker – fått internasjonal anerkjennelse for deres elektrostatiske luftrensere.

   

  Luftrenserne har et helt spesielt tre-delt filtersystem. Forfiltret fanger opp større støvpartikler.

   

  Det elektrostatiske hovedfilteret absorberer forurensningspartikler helt ned til en størrelse på 0,01 micron (= 0,00001 mm!).Til slutt er det et aktivt kullfilter som fjerner uønsket lukt. Euromate har utviklet 4. generasjon av sine elektrostatiske luftrensere med en unik effektivitet som ubetinget gjør Euromate til det beste valget.

 • Industriel luftrensning

  Industriel luftrensning

  Fjerning av støv i logistikkhaller
  Luftbårne mikropartikler fra kartong og papir samt gummipartikler fra transportbelter og truckhjul er typisk for terminaler, postbehandling, lager og logitikksentre.

   

  Mikropartiklene pustes inn av ansatte, støvet legger seg på utstyr og kan forårsake helseproblemer for ansatte og driftsproblemer for maskiner. Våre industrielle luftrensere  med mekaniske eller elektrostatiske filtre er effektive mot svevestøv.

   

  Disse luftrenserne er en meget god løsning for støvreduksjon i logistikk- og lagerhaller. HFE og HFM leveres nå med trinnløs vifteregulator.