Vi tilbyder måling af luftkvaliten og analyser resultaterne for forurenende stoffer , restauranter butikker etc.

Hvis en virksomhed mener, de har et klimaproblem, kan det være hensigtsmæssigt at måle luftkvaliteten. Vi tilbyder måling af luftkvaliteten og analyserer resultaterne så godt og give en fuldstændig rapport om eventuelle forureninger.

Vi er i stand til at måle de luftbårne partikler, og respirable (dvs. som kan indåndes) partikler, der findes overalt. Ved hjælp af en avanceret laser partikeltæller kan vi oplyse, partikeltæthed og størrelsen af de partikler, der kan være i luften. Hvis opgaven kræver, at man også bør være opmærksom på typen af ​​partikler, kan det selvfølgelig ske ved hjælp af en laboratorietest. Vi måler også CO2, relativ luftfugtighed og temperatur.


Når målingerne udført, kan vi udarbejde en rapport, som beskriver statens forordninger om ren indendørsluft  og hvilke forbedringer, der skal foretages. Prisen for disse målinger er selvfølgelig afhængig af størrelsen af missionen.

 

 

Ring os på tlf. 3638 8110 og lav en aftale med en af ​​vores indeklimakonsulenter, som kan hjælpe dig med rådgivning og et tilbud.

 

Kan også bruge vores kontaktformular.