HELT OPLAGT OG MILJØET

Vi hos Helt Oplagt tror, miljøet er vigtigt, og vi ønsker at bidrage hvad vi kan - både hvad angår klima, natur og et socialt perspektiv. Vi ved, at vi ikke kan redde verden på egen hånd, men vi ønsker at bidrage hvad vi kan, og vi håber at inspirere andre til at gøre det samme.


Vi administrerer, pakker og afsender vores produkter til dig uden at belaste miljøet. Vi bruger kun miljøvenlige, genanvendelige flettede kurve lavet af en familie i bjergene i Filippinerne.


Alle afdelinger sorterer affald. Alt pap er komprimeret i vores komprimator og afleveres til genanvendelse. Vi er stolte over, at vi sorterer mere end 1 ton containere om ugen, hvilket vil bidrage til at beskytte miljøet tilsvarende.

 

Overskydende frugt bliver sorteret i henhold vores strenge kvalitetskontrol, og den frugt, der er fuldt brugbar, bliver givet til børnehaver og organisationer som Fattighuset og Street børnenes far. Frugt, der ikke svarer til denne kvalitet, går til heste- og svinefoder samt til biogas.


 

Jenny-fruktsortering.jpg   Fruktkurver-pC3A5-traller.jpg   CO2_logo_KN_CMYK-e1340714489226.jpg 


Vi er medlem af Green Point, har EL-return aftale, og nu har vi indgået et samarbejde med ASKO og deltag kingii ordning.

 

EuromiljøGroup er også en CO2-neutral virksomhed. For at gøre det, vi gør årlig klima erklæring for virksomheden (i henhold til GHG-protokollen) og købe ind i FN godkendte CO2-kvoter for at kompensere alle vores emissioner. Vi er stolte af at støtte udviklingen af ​​Norte III-B Deponering gas projekt i San Miguel District i Argentina, så de reducerer udledningen af ​​drivhusgasser gennem genvinding og elproduktion fra lossepladsgas. Vi har reduceret vores samlede CO2-udledning per medarbejder med 32% fra 2007 til 2009, og sigter mod at reducere med yderligere 20% i 2012. Vores tilgang til klima-neutralitet er i overensstemmelse med FN-retningslinjer til "sparke vane", en FN-guide til klima-neutralitet.

 

Fra 2011 modtog vi nye og bedre muligheder for at tænke på miljøet. I forbindelse med at vi afsluttet og flyttede ind i vores egen bygning, har vi været i stand til at planlægge alt fra begyndelsen, og al opvarmning er baseret på genbrug af energi fra forbrænding af Klemetsrud. Alle afkøling til vores 11 køling, og frysning sker med energibesparende varmepumpe-teknologi.


 
Morten
Filtervask
 

I vores indeklima afdeling skifter vi tæt på 20.000 filtre hvert år hos vores kunder. Tænk på den bunke, det ville være, hvis vi skulle kassere 20.000 årligt filtre. I stedet bruger vi vaskbare filtre, og vores serviceteknikere kører ud til kunderne med rene filtre og vender tilbage med snavsede. Derefter vasker vi filterne i vores vaskehal, som dernæst bruges af vores kunder. År ud og år ind, præcis som flaskepant.

Vi arbejder hele tiden på at finde smarte løsninger, der sparer ressourcer og miljø.