Personvern

PERSONDATAERKLÆRING HELT OPLAGT-KONCERNEN

Denne persondataerklæring gælder for alle data omhandlende dig som person, virksomheden du arbejder for, for alle websider som ejes og drives af selskaberne i Helt Oplagt-koncernen samt vores interne løsninger for lagring af data.

HVAD VI VED OG HVORDAN VI BEHANDLER DINE DATA

Helt Oplagt indsamler data om dig, når du bliver kunde hos os. De indhentede data bruges kun til markedsføring af selskaberne i koncernen og er relateret til produkter/tjenester, som du har hos os. Vi ønsker at du som kunde forstår hvordan vi håndterer de data, vi samler om dig og denne persondataerklæring forklarer hvilken data vi indsamler, hvordan vi gør det og hvad vi bruger de indsamlede data til.

FORTROLIGHED

Personoplysninger er defineret som data, som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan være navn, adresse, produktinteresser, telefon og mail. Vi gemmer ikke ip-adresser eller en kombination af disse, som gør det muligt at se personens bagdata.
Al brug af personoplysninger beregnes som behandling af personoplysninger, som for eksempel indsamling, registrering, sammenstilling, lagring og udlevering, eller en kombination af disse. Behandling af personoplysninger reguleres af persondataloven.
Vi er behandlingsansvarlige for alle personoplysninger, som vi indhenter i forbindelse med dit kundeforhold. Som behandlingsansvarlige er det os, der har ansvar og pligter efter persondataloven ovenfor dig som kunde.
Hvis vi bruger en underleverandør til behandling af personoplysninger, vil vi sørge for at vores underleverandør har en gyldig databehandleraftale med os/dig.


HVOR VI FÅR VORES DATA FRA

Når vi kontakter dig første gang, vil vi bede om kontaktinformation. Virksomhedens kontaktinformation er baseret på information, vi henter fra CVR-registeret, men for personer vil vi bede om din mail og telefonnummer. Oplysningerne, du giver os, kan inddeles som følgende:


OPLYSNINGER DU SELV DELER MED OS

Når du henvender dig til os pr. mail, telefon eller hjemmeside, vil du normalt oplyse navn og mailadresse. Disse oplysninger gemmes i vores databaser, for at vi kan kommunikere med dig.


OPLYSNINGER OM PRODUKTER OG TJENESTER

Når du bliver kunde hos os, vil vi registre nødvendig information om hvilke tjenester/produkter, du bruger og hvordan du bruger dem.


HVORDAN VI BRUGER OPLYSNINGERNE

Alle personoplysninger vi gemmer, er for at vi skal kommunikere og skabe en bedst mulig kundeoplevelse for dig.
Vi behandler personoplysninger og andre former for data, for at levere tjenesterne aftalt med dig og for at sikre en bedst mulig brugeroplevelse.
Dine data kan blive brugt til statistik for at forstå brugsmønster på produkter og tjenester.


INFORMATION OM MARKEDSFØRING

Hvis du har et aktivt kundeforhold, vil vi sende dig information og markedsføring på mail eller andre elektroniske kommunikationsmetoder indenfor rammerne af markedsføringsloven, med mindre du har bedt os om andet. Har du ikke et aktivt kundeforhold til os, vil vi kun sende markedsføring, hvis du har givet os en eksplicit og informeret samtykke.


HVORDAN BLIVER DISSE OPLYSNINGER DELT?

Vi deler ikke oplysninger om din brug af tjenesterne med andre virksomheder, med mindre der foreligger en databehandleraftale mellem os og en underleverandør.


ANDET

Vi deler, sælger eller formidler ikke personoplysninger på nogen anden måde end beskrevet i denne persondataerklæring.


KORRIGERING OG SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

For at vi skal bistå dig som kunde bedst muligt, er det vigtigt at dine registrerede oplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis du opdager fejl, opfordrer vi dig til at tage kontakt til os, så oplysningerne kan blive rettet. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at oplysningerne slettet.
Vi vil ikke gemme data længere end nødvendigt for at opfylde målet med behandlingen og de lovmæssige pligter, vi har.


SLETNING AF COOKIES

Du kan vælge om du vil acceptere lokal lagring af data gennem indstillingerne i din browser. Her kan du angive om du accepterer lagring af cookies fra websiderne du besøger, fra tredjeparter, der er tilknyttet websiderne og om du ønsker få besked hver gang en ny cookie lagres.
Den nøjagtige fremgangsmetode afhænger af din enhed og hvilken browser, du bruger.
Hvis du vælger at deaktivere lokal lagring af data, kan det ske at du skal logge dig på hver gang, du vil bruge en af vores netbutikker.


ANALYSE- OG TREDJEPARTSARBEJDE

Vi benytter programmer for at indsamle oplysninger om hvordan vores tjenester anvendes. Vi benytter Google Analytics, hvor vi måler antal besøgende, hvilke sider der bliver besøgt, hvor længe et besøg varer og lignende.
Statistik om brugere og trafik bruges mest og anvendt i aggregeret form, så statistikkerne ikke indeholder nogen form for information, som kan knyttes direkte til dig som identificeret person.
Information om brug af produkterne kobles alligevel til personoplysningerne i enkelte sammenhænge, for at kunne give dig som bruger en god kundeservice og målrettet kommunikation.


ÆNDRINGER I PERSONDATAERKLÆRINGEN

Vores persondataerklæring opdateres løbende i henhold til gældende regelsæt. En elektronisk læsbar persondataerklæring vil til hver en tid kunne findes på vores hjemmesider.


KONTAKTINFORMATION

Skulle du have spørgsmål om vores persondataerklæring, kan du kontakte os på:
Mail: info@HeltOplagt.dk eller telefon: 3638 8110.