Julekurve

Julekurve fra Helt Oplagt

Vi kan igen i år tilbyde 2 skræddersyet julekurve kun til Jer. Skal du, dine kollegaer, egne kunder eller andre forretningsforbindelser have ekstra forkælelse i år har vi helt sikkert en kurv som matcher dine behov!

 

Vi levere kurvene på en adresse efter eget ønske, inden for vores kørselsområde.

Luksuskurven


De fleste danskere elsker jul! Vores Luksuskurv sørger for at forsøde din tand med nogle juleklassikere fra Spangsberg, 3 poser med blandet Julekonfekt, et lækkert glas med 500 g. bolcher, 4 stk. marcipanbrød, 250 g. Juleskum og en tin-æske chokolade med 28 stykker blandet Spangsberg chokolade. Vi stopper ikke der, hertil har vi tilføjet en æske med 140 g. blandet sødet mandler og 4 stk. Julekugler fra det også velkendte Summerbird Organic. Sidst men ikke mindst har vi traditionstro toppet kurven med 400 g. økologiske Dadler og 500 g. blandet småkager.

Pris 645 kr.Snackkurven


Snackkurven i år er til Jer som ønsker en lækker forkælelse i mindre størrelse, til Jer og Jeres kolleger. Vi har skræddersyet kurven med tanken om at tilbyde en kvalitets kurv som indeholder lækre velkendte mærker. I kurven tilbyder vi blandt andet 2 æsker mint hæle, 1 pose konfekt, et glas hjemmelavet marmelade, 4 stk. marcipanbrød, og 250 g. juleskum alt sammen fra Spangsberg.

Hertil har vi tilføjet 250 g. småkager. Sidst men bestemt ikke mindst har vi toppet kurven af med 100 g. ØKO vanilla & Amber mandler fra vores danske chokolade gigant Summerbird Organic.

Pris 295 kr.

For at garantere ledig kapacitet, skal bestilling ska minimum en uge før aktuel leveringsdag.


Alle priser er ekskl. moms. og levering.Ring 36 38 81 10 og bestil i dag
eller send en mail til: info@HeltOplagt.dk