Indeklima

Frisk luft på arbejdspladsen

Ren luft virker befriende for indeklimaet. Vores lange erfaring og med dokumenterede løsninger hjælper vi dig med at tage de rette valg. Vi leverer ren luft og optimal temperatur, uden at foretage byggetekniske ændringer. Det betaler sig!


Se vores indeklima film

Frisk luft på arbejdspladsen
 

Frisk luft på arbejdspladsen

Undersøgelser viser at hver femte bliver syg på grund af luften på arbejdspladsen. Vi leverer ren luft og optimal temperatur, uden at foretage byggetekniske ændringer. Det betaler sig!
Fjern lugt?
 

Fjern lugt?

Døjer i med dårlig lugt på arbejdspladsen? Helt Oplagt på arbejdspladsen hjælper dig med at skabe et bedre indeklima som giver dine medarbejdere mere energi.
Støvproblemer?
 

Støvproblemer?

I støvfrie omgivelser vil medarbejderne opleve velvære og have mere energi. Dette vil have en positiv effekt du med det samme kan mærke på trivsel, arbejdsindsatsen og på fraværet.
Optimal temperatur
 

Optimal temperatur

Euromiljø Indeklima har over 30 års erfaring med at levere klimaanlæg i kontorlokaler, data/server rum, restauranter, butikker, osv...
Vedlikehold og service
 

Vedlikehold og service

For at luften på arbejdet skal være af god kvalitet og opfattes som behagelig, er det vigtigt med regelmæssigt vedligehold af de installationer der er sat op.
Luftmålinger
 

Luftmålinger

Hvis et firma oplever at luften ikke er som den skal være, kan det være hensigtsmæssigt at måle luftkvaliteten. Vi tilbyder målinger med fokus på partikeltæthed, CO2, relativ fugtighed og temperatur.
Luftrensere
 

Luftrensere

Ren og skjær fornøyelse! Euromate bryder med traditionerne og introducerer et revolutionerende og nyt produktsortiment af luftrensningsudstyr.

Vi har haft mange tilfredse kunder gennem årene


Allerede i 1985 startede Helt Oplagt. Dengang under navnet Euromiljø. Med et fokus på ren luft med den rigtige temperatur installerede vi luftrensere, kølesystemer og varmepumper med tilhørende leje- og serviceaftaler. Siden da har vi haft fornøjelsen af mange tilfredse kunder.

Her er et lille udpluk

Elitegaming

Casino Copenhagen

LO

Søfartens Arbejdsmiljøråd

Scandlines

Shell