Luftrensere

Luftrensere

Luftrensere

Euromate bryder med traditionerne og introducerer et revolutionerende og nyt produktsortiment af luftrensningsudstyr, som er usammenligneligt med traditionelle luftrensere.

  • Filtereffektiviteten er signifikant bedre end andre luftrensere.
  • Kan installeres hvor som helst – som fritstående gulvmodel, på væg, monteret i loftet.
  • Moderne og lækkert design, som passer ind i enhver miljø.
  • Lavt lydniveau.
  • Brugervenlig fjernbetjening.

Det ideelle er et støvfrit indeklima fra Helt Oplagt

I støvfrie omgivelser vil medarbejderne føle velvære og have mere energi. Dette vil have en positiv effekt, som har indvirkning på trivsel, arbejdsindsats samt kort og langt fravær.

Grace
 

Grace

Grace er en luftrenser, som passer godt i rum op til 20 m2. Små kontorer, kopi/printer- og møderum er sædvanligvis de steder, man kan bruge denne luftrenser.
VisionAir
 

VisionAir

VisionAir leveres i to størrelser, VisionAir1 og VisionAir2. VisionAir1 passer i rum op til 30 m2 og VisionAir2 i rum op til 75 m2. Luftrenseren monteres i loftet. Sædvanlige områder at bruge en VisionAir er kopi/printerrum, kontorlandskaber, møderum, receptioner. Butikslokaler, frisører og apotek benytter også VisionAir for at holde indeklimaet rent.
Industriel Luftrensning
 

Industriel Luftrensning

Fjernelse af støv i logistikhaller, luftbårne mikropartikler fra karton og papir samt gummipartikler fra transportbælter og truckhjul er typisk for terminaler, postbehandling, lager og logistikcentre. Mikropartiklerne flyver ind med de ansatte, hvor støvet lægger sig på udstyr og kan forårsage helbredsproblemer for ansatte og driftsproblemer for maskiner. Vores industrielle luftrensere med mekaniske eller elektrostatiske filtre er effektive mod svævestøv. Disse luftrensere er en rigtig god løsning for støvreduktion i logistik- og lagerhaller. HFE og HFM leveres nu med trinløs vifteregulator.
Euromate filtersystem
 

Euromate filtersystem

Siden 1975 har Euromate gennem vedvarende investeringer i ny teknologi og innovative tanker fået international anerkendelse for deres elektrostatiske luftrensere. Luftrenserne har et helt specielt tredelt filtersystem. Forfiltret fanger større støvpartikler. Det elektrostatiske hovedfilter absorberer forureningspartikler helt ned til en størrelse på 0,01 micron (= 0,00001 mm!). Slutteligt er et aktivt kulfilter, som fjerner uønsket lugt. Euromate har udviklet 4. generation af sine elektrostatiske luftrensere med en unik effektivitet, som ubetinget gør Euromate til det bedste og Helt Oplagte valg.