Luftrensere på arbejdet: virker det mod vira og bakterier som corona?

Luftrensere på arbejdet: virker det mod vira og bakterier som corona?

De flyder I luften og kan gøre dig syg: virus og bakterier. Denne vinter har corona virusen skabt frygt i mange mennesker. På arbejdet kommer du selvfølgelig i kontakt med folk, som du ikke ved hvor har været, eller hvem de har været i kontakt med, og om de muligvis bære en virus som corona. Hjælper en luftrenser så til med at undgå/ forbygge virus og bakterier?


Selvfølgelig, eksklusion kan aldrig garanteres, men chancen for virus og bakterier kan helt bestemt reduceres ved at invistere i en god luftrenser på arbejdet. Du stopper ikke smitning ude for døren men du kan helt sikkert gøre noget for at undgå spredning indendørs. Og selvfølgelig altid have i mente, at holde en god personlig hygiejne og lukke døre og vinduer så meget som muligt så den luft der render igennem luftrenseren recirkuleres og renses.  

 

Virus og bakterier kan sætte sig fast på andre små partikler i luften, som støv og pollen. En Euromate luftrenser med et electrostatisk filter sikrer at virus og bakterie, bliver renset fra luften. Et HEPA filter kan også benyttes som en løsning. Vi har begge filter in-house og tilbyder en specielt filter pakke der fjerner virus og bakterie fra luften. Det er anbefalet at have dine luftrensere tændt så længe som muligt, og så ofte som muligt for at få den mest optimale effekt.

 

Vil du have mere information omkring hvor effektivt denne luftrenser kan formindske risikoen for dine medarbejder og din arbejdsplads?

 

Mail til: info@heltoplagt.dk eller ring 3638 8110. 

 

Så tøv ikke med at kontakte os, denne luftrenser kan gøre en forskel for hele arbejdspladsen og formindske risikoen for at virksomheden må sende medarbejde hjem i karantæne eller i værste fald må lukke helt ned i en periode.