Distribution


Til distribuering af mere end 6.000 frugt- og frokost kurve i ugen satser vi i Helt Oplagt primært på at levere helt frem til dig som kunde, med vores egne ansatte. Vi mener dette giver øget kvalitet og bedre hygiejne, loyalitet og service, samt at vi kan rette op på fejl og mangler langt hurtigere og enklere end de fleste af vores konkurrenter.


Vi har derfor i dag 30 kundebehandlere med rene og pæne varebiler, som varetager vores kunders faste leveringsruter.


Kun den del af leverancerne som varierer meget fra dag til dag, dækkes in af hyrede chauffører. Denne andel er dalende, og vi vil i nær fremtid kunne levere alt med eget fast mandskab.


Luftrensere, kølere og varmepumper


Som supplement til montering, gør vi i Helt Oplagt regelmæssig service på 1.200 anlæg. Serviceaftalen er afgørende for en god og vedblivende effekt ved vores løsninger.


Vi har monteret og udført service af denne type udstyr side 1985, og vores montører er NOVAP/F-gas certificerede. Du kan således føle dig tryg ved at din installation følger alle gældende forskrifter. Vi har fire flinke og stabile ansatte i serviceafdelingen.

Transport, hygiejne og miljø

Kunne vi allerede nu bruge elektriske biler til vores service og distribution ville vi gøre det. I vores lokaler har vi forberedt dette med ladestationer for elektriske biler. Dog er elektriske biler indenfor transportområdet ikke helt endnu på et niveau hvor vi kan stå inde for skiftet. Vi må derfor nøjes med at vælge anden eksisterende teknologi og vælge det som giver lavest mulige emissioner. For at opnå dette er alle vores biler relativt nye.


De fleste biler er også udstyret med køleanlæg for at varerne i størst mulig grad skal holde den rette temperatur frem til ankomst ved dig som kunde.