Historie

Vores historie

Vi hed oprindeligt Euromiljø

Helt Oplagt på jobbet startede oprindeligt under firmanavnet Euromiljø. Euromiljø blev etableret i 1985, og har helt fra begyndelsen arbejdet med at øge trivsel, effektivitet og for at sikre veloplagte medarbejdere på den lange bane, indenfor både private og offentlige organisationer.


Det startede med et fokus på ren luft og rigtig temperatur; med luftrensere, køling og varmepumper med tilhørende leje- og serviceaftaler. Løsninger hvor man enkelt kunne få en hurtig forbedring af indeklimaet. I midten af halvfemserne introducerede vi som nyt sortiment vores frugtkurve. Jobfrugt er let tilgængelig frugt på arbejdspladsen.


Lidt efter lidt har det udviklet sig til at blive en væsentlig del af mange virksomheders arbejdsmiljø og der er tilsvarende kommet mange andre konkurrenter på markedet. Servicen med frugtkurve til virksomheder er i dag en helt strømlinet operation, der er et vigtigt element for mange virksomheder for at højne deres ansattes trivsel og helse.


I 1999 startede vi med at levere sund frokost til små og mellemstore virksomheder. Frokostkonceptet er senere blevet udviklet med kantinedrift med faste ansatte, varm mad, catering, overtids- og julemad fra vores eget køkken. Navnet Euromiljø er bibeholdt som firmanavn, men fra 2007 begyndte vi at bruge brandet ’Helt Oplagt - på jobbet’.


Vejen foran os

Vi har hele tiden haft jævn og fin vækst i Helt Oplagt og beskæftiger omtrent 220 medarbejdere. Vi er stolte af vores dygtige og loyale medarbejdere, som servicerer 1.200 luftrensere og varmepumper hver måned, producerer og leverer omkring 5000 frugtkurve hver uge, og serverer frokost til over 15.000 oplagte medarbejdere hver dag.


Vi har gode vækstmuligheder og vi forventer at kunne holde vores vækst på ca. 10% årligt. Med målrettet bearbejdning af markedet, tæt dialog med kunderne, høj kvalitet samt pålidelige leverancer er vi sikre på at holde os helt i front indenfor vores nicher.


Vi ser med spænding og forventning frem til årene som kommer og håber at du som ansat, kunde, eller forretningsforbindelse vil være med videre på rejsen i mange år.